Sidonie + Aloha Bennets:
Dissabte 1 d’abril – 22:00h – Sala Zero (Tarragona)

Sidonie + Tailor for Penguins:
Divendres 17 de març – 22:00h – Cafè del Teatre (Lleida)
ENTRADES EXHAURIDES

SIDONIE

sidonieEl Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de SIDONIE. Aquest vuitè álbum és, en paraules del grup, “el pop dins el pop”, una declaració d’amor a tots els grups que admiren, dels quals en són fans, i que van ser el motor que va impulsar que s’ajuntessin per crear la banda. A punt de cumplir 20 anys de carrera musical, recorden les seves primeres passes: les experiències d’un grup novell davant l’hostilitat del públic quan les coses no surten com s’espera.

Web: http://www.sidonie.net/
Facebook
https://www.facebook.com/sidonieoficial


TAILOR FOR PENGUINS

TFPTAILOR FOR PENGUINS presentaran “When We Were Older”, l’àlbum debut d’aquesta nova banda de Barcelona que ha comptat amb la producció de Jim Spencer, que ha treballat amb Charlatans, Johnny Marr, New Order, Oasis, Vaccines, Echo & The Bunnymen i molts més.

El seu gran poder evocador transporta a l’instant a l’estiu i al mar, a gaudir del moment des de qualsevol lloc del món. La seva fórmula: esquitxar amb una mica de màgia els instruments acústics tradicionals per mostrar unes cançons diferents i especials. Aquesta és una obra de pop perfecta i amb un so increïble, amb tornades fets per anar-se’n amunt i deixar-se la gola.

Web: http://www.tailorforpenguins.com/


ALOHA BENNETS

ALOHA-BENNETSALOHA BENNETS és una jove banda de Barcelona de garage punk amb pincellades surferes amb lletres fresques i iròniques, portant sempre la diversió per bandera. El seu primer EP, “Varadero”, el van publicar a l’abril de l’any passat i mesos més tard va sortir “Mahalo”, un treball de quatre temes gravats per ells mateixos i que han editat en format cassett amb La Nada Colectiva. Aloha Bennets vol ser el primer dia de vacances, un guateque estiuenc, el moment pinyata de la festa d’aniversari. La crítica musical els ha descrit com “un dolç esput rosat abandonat a la porta del pitjor after de la teva ciutat”; una contradicció de tendresa i poca vergonya xopa de lo-fi.

Facebookhttps://es-es.facebook.com/alohabennets/