Julián Maeso + Roger Usart:
Dijous 23 de febrer – 21:00h – La [2] d’Apolo (Barcelona)

JULIÁN MAESO

julian-maesoEl multiinstrumentista i compositor confirma el seu talent proposant nous sons a ‘Somewhere Somehow’, el seu tercer àlbum, una autèntica enciclopèdia del rock; parlar d’ampliació del catàleg de ritmes, sons i matisos serien paraules majors. Però això és precisament el que amaga entre les apassionades cançons d’aquest nou disc, el tercer en solitari de l’ex de The Sunday Drivers, que dissecciona la historia del gènere en cadascuna de les seves intervencions, ja sigui discogràfica o interpretativa. Els ciments de la seva música segueixen assentats en el soul i en el rock dels anys setanta, però el ventall de les seves fonts s’expandeix al funk, el country o fins i tot el jazz.

Facebook: https://es-la.facebook.com/julimaeso/


ROGER USART

roger-usart‘Songs From a Twisted Neck’ és el segon treball del cantautor folk ROGER USART. Les noves composicions del disc aprofundeixen en fermesa a la música d’arrels nord-americanes, una sonoritat que ja es cercava en el seu aplaudit disc de debut Cage Without a Bird; si bé, aquí aquesta es torna més despullada i crua. L’àlbum és un recull de cançons que canten a la mirada que dibuixem al nostre entorn i de quina manera el vivim quan som expulsats del nostre hàbitat de protecció.

L’artista de Manlleu ha vist enfortit aquest discurs per l’aïllament vital que ha trobat en la seva actual residència, un frondós paratge de boscos profunds que vesteixen la zona volcànica de la Garrotxa.

Estem davant d’un treball que consagra a Roger Usart com el gran crooner català de l’actualitat.

Facebook: https://es-es.facebook.com/RogerUsartBand/