Nico Roig + Animal Vegetal:
Divendres 3 de març – 21:30h – BeGood Club (Barcelona)

NICO ROIG

nico-roigNICO ROIG presenta el seu nou treball en solitari “Vol.71”, un disc d’una gran riquesa musical en que l’autor, sense deixar de banda el seu estil particular de fer cançons, s’allunya del format cantautor per donar més espai a la banda.

Hi ha ciència-ficció, amor, felicitat, tendresa i por, drogues, animals… El ventall estilístic és tan variat com ho són les històries que s’hi expliquen. Un pas endavant per qui ja coneix els seus treballs anteriors i una gran oportunitat de descobrir-lo per qui no. Un imprescindible de l’escena d’aquest país.

L’acompanyen:
Pau Rodríguez (Za!): teclats, baix, samplers
Juan Rodríguez Berbín: Bateria i electrònica
David Soler: Guitarra i pedal steel

Web: http://www.nicoroig.com


ANIMAL VEGETAL

animal-vegetalANIMAL VEGETAL és una espècie l’origen de la qual ha donat peu a milers de teories, cap d’elles ha estat confirmada ni desmentida a dia d’avui. Una de les més populars explica que va ser el resultat experimental del creuament d’una carxofa i un tigre de Bengala. Una altra historia que s’explica diu que va néixer de l’idil·li entre un gira-sol i una cantant extraterrestre. Posats a creure en disbarats, qui escriu prefereix creure en aquesta última. Sigui com fos, va germinar i començà a caminar amb les seves arrels peludes, donant clars indicis de la seva inclinació per l’eclecticisme biològic sonor, la contradicció tràgico-electrònica, les paradoxes acústiques vegetatives i l’absurd yé-yé existencialista. Diuen que quan Animal Vegetal està en zel, realitza una dansa ritual de cortegi músic-onanista al que alguns han batejat com animal-electropop underground vegetalista.

ANIMAL VEGETAL – La Pera Luminosa from Carolina Cabrerizo on Vimeo.