The Last 3 Lines + Steve Smyth & The Outlaws:
Divendres 5 de maig – 21:00h – La [2] d’Apolo (Barcelona)
Preu anticipada 10€ + despeses – Taquilla: 13€
 COMPRAR ENTRADES  →

THE LAST 3 LINES

The-Last-3-LinesAmb més de deu anys de trajectòria i sis treballs publicats, THE LAST 3 LINES estan gravant el seu nou disc amb Daniel Gil als comandaments en el Siete Barbas Estudio. El seu característic estil musical garage amb ressons de folk, format per composicions majestuoses, cors harmoniosos i una personalitat marcada per la psicodèlia va quedar plasmada en cada minut del seu últim disc News songs for old rites publicat en 2013. Però si alguna cosa ha caracteritzat tota la seva carrera, ha estat el seu impecable gust pels anys ’70, sonoritat que ha estat present en tots els seus treballs, directes i acústics, creant una personalitat única que els ha confirmat com una de les bandes més interessants del panorama nacional.

Facebook: https://es-la.facebook.com/thelast3lines/


STEVE SMYTH & THE OUTLAWS

Steve-SmythSteve Smyth és un músic australià que ha recorregut el món obrint els concerts de figures com The Killers, Angus i Julia Stone, Lanier Lane o Ben Harper. Smyth ha demostrat una vegada rere l’altre tenir un directe devastador i viu. Una veu impregnada de bourbon i amb textura de Louisiana que a vegades és capaç d’elevar-la cap al cel amb dolçor… Després d’experimentar-lo, és temptador comparar a Steve Smyth amb alguns dels grans vocalistes de les últimes dècades.

Steve Smyth arriba amb Quico Tretze (Black Kiss Superstar) al baix i Oriol Planells (Exxasens, Red Mosquits) a la bateria per oferir un directe demolidor i delicat alhora.

Assistir a un concert de STEVE SMYTH & THE OUTLAWS és entrar en una dimensió on la música torna a les seves arrels.