Smoking Souls + El Diluvi:
Dissabte 8 d’abril – 22:30h – Sala Stroika (Manresa)

SMOKING SOULS

Smoking-SoulsLa jove banda valenciana presentarà el seu tercer disc titulat “Cendra i Or” en el marc del Curtcircuit 2017. Després dels exitosos “Nòmades” (2015) i el debut “L’espenta” (2013), aquest nou treball els consolida com un grup de referència de la fructífera escena musical valenciana. Un total d’11 noves canonades de rock afegint, en aquest cas, nous ritmes, mètriques i sonoritats influenciades pel pop, la música disco, el latin… SMOKING SOULS és un d’aquells grups que fugen de les etiquetes i sempre busquen la manera d’evolucionar buscant constantment nous horitzons i matisos per no repetir-se i sonar sempre igual.

“Cendra i Or” compta amb les col·laboracions destacades de Gorka Urbizu (Berri Txarrak), Roser Cruells (Els Catarres) i Albert García (Itaca Band) que el converteixen en un disc encara més demolidor i sorprenent.

Contundència i exigència. Melodia i matís. Emoció i èpica. SMOKING SOUL se superen.

Facebook: https://es-es.facebook.com/smokingsouls/


EL DILUVI

El-DiluviDesprés d’haver llançat el 2015 l’EP “Motius”, els valencians EL DILUVI han anunciat la publicació del seu segon treball de llarga durada. Aquest LP portarà per títol “Ànima”, treball on es palpa clarament la incursió de la banda en ritmes d’arrel balcànica i celta. Aquestes noves sonoritats suposaran un dels trets més característics del disc, tot i que no deixen d’experimentar amb les textures folk més mediterrànies. La veu de Flora Sempere i els arranjaments de violí i de l’instrumentació tradicional brillen més que mai en un treball de carretera, compost en els llargs viatges en furgoneta durant la seva darrera gira. Les lletres ens parlen de l’amor, però estan impregnades també de temàtiques com el treball, les relacions i la rebel·lia. Un disc on EL DILUVI insisteixen en el seu vitalisme, però ara amb un apropament més madur i profund respecte les seves referències anteriors.

Facebook: https://www.facebook.com/elDiluviOficial