Marga Mbande + The Grooves:
Dissabte 8 d’abril – 20:30h – La [2] d’Apolo (Barcelona)

MARGA MBANDE

marga-mbandeAfricana nascuda a Barcelona, de pares equatoguineanos i d’ètnia Kombe, llengua que utilitza a vegades en les seves cançons. La música de MARGA MBANDE sona a R&B, Hip-hop, reggae, soul amb centelleigs de Future Dance Hall, Afrobeat i electrònica. Acaba de gravar el seu primer disc en solitari, “MBANDE SOUND”, un EP de 6 temes produït per Arturo Pérez de MED COAST RECORDS. Després de recórrer centenars de clubs i ciutats presentarà en exclusiva el seu EP en el marc de CURTCIRCUIT, com a part del seu gran salt artístic. Vindrà acompanyada d’una banda al complet dirigida per Marc Aiza a la bateria, acompanyada de Denis Bilanin als teclats, Olushola al baix, Jordi “Axoveta” Sanz a la percussió i Al Pachyno a la guitarra.


THE GROOVES

The-GroovesTHE GROOVES, banda femenina formada el 2012 per sis noies de Madrid, han evolucionat fins a trobar el so únic que avui dia les caracteritza: música preparada per ballar. La recepta? Barrejar una base a ritme de “discofunk” i rock elèctric i descarat al costat d’uns vents que aporten elegància i sensualitat. Tot això presentat per una veu que ens trasllada directament al rock dels anys ‘70. El seu directe és energia, suor, passió i, sobretot, ball.

Presenten nou disc a CURTCIRCUIT titulat “Reset”, treball produït per David Kano (Cycle) i masteritzat a Londres als estudis Exchange Mastering (The Chemical Brothers, Discloure, Franz Ferdinand, Depeche Mode) amb el qual pretenen trencar les pistes de ball de tot el país.

Facebook: https://www.facebook.com/TheGroovesMusicBand/