Enric Montefusco + Nico Roig:
Divendres 21 d’abril – 22:00h – Cafè del Teatre (Lleida)

ENRIC MONTEFUSCO

enric-montefuscoQui va ser el fundador, compositor i vocalista d’Standstill, ENRIC MONTEFUSCO, inicia oficialment la seva carrera en solitari amb el debut, “Meridiana”, publicat a través del seu propi segell, Buena Suerte. Fidel a la seva concepció catàrtica del rock però més autor que mai, ENRIC MONTEFUSCO dona un pas endavant tant en l’aspecte musical com literari que exemplifica la seva recerca permanent d’un llenguatge propi. Acompanyat de fins a dotze músics, dota el disc d’un ambient orgànic, terrenal, amb gust de  vent i fusta, “Meridiana” torna a definir així el seu so amb audàcia a partir de ressons variats: la chanson francesa, el folklore mediterrani, els palmells flamencs i el coqueteig amb el ritual de percussió.

Facebook: https://es-es.facebook.com/enricmontefuscobuenasuerte/


NICO ROIG

nico-roigNICO ROIG presenta el seu nou treball en solitari “Vol.71”, un disc d’una gran riquesa musical en què l’autor, sense deixar de banda el seu estil particular de fer cançons, s’allunya del format cantautor per donar més espai a la banda.

Hi ha ciència-ficció, amor, felicitat, tendresa i por, drogues, animals… El ventall estilístic és tan variat com ho són les històries que s’hi expliquen. Un pas endavant per qui ja coneix els seus treballs anteriors i una gran oportunitat de descobrir-lo per qui no. Un imprescindible de l’escena d’aquest país.

L’acompanyen:
Pau Rodríguez (Za!): teclats, baix, samplers
Juan Rodríguez Berbín: Bateria i electrònica
David Soler: Guitarra i pedal steel

Web: http://www.nicoroig.com