Buhos + No Konforme:
Divendres 10 de novembre – 20:15h – Sala Apolo (Barcelona)
Preu anticipada 8€ + despeses – Taquilla: 12€
 ENTRADES EXHAURIDES  →

BUHOS

buhosBUHOS presentarà “Barcelona s’il·lumina”, l’últim concert de la gira “El Temporal”. Després de dos anys sense parar de fer concerts pels Països Catalans BUHOS aturen màquines i ens brinden una nit molt especial a la Sala Apolo de Barcelona. Serà l’última oportunitat per gaudir del directe dels penedesencs aquest 2017 en una nit que promet emocions fortes i que comptarà amb moltes col·laboracions.

Els BUHOS sonen a rock tropical, cançons optimistes i alegres compostes moltes vegades a la platja de Calafell, les seves lletres estan carregades d’un fort rerefons reivindicatiu. Fan música festiva i popular, temes per cantar i ballar però sense oblidar el seu fort caràcter polític i reivindicatiu amb un missatge de lluita i transgressor a través de la música.

Facebook: https://es-es.facebook.com/buhos/


NO KONFORME

NoKonformeNO KONFORME més que un projecte musical és una manera de viure. Aquesta banda de punk rock va sorgir entre l’asfalt i els carrers del vell Madrid l’any 2006 com a resposta al formiguer d’idees dels seus tres integrants i les seves ganes de viure el rock dia a dia. La igualtat, la crítica a la violència de gènere, la vida al barri o les injustícies quotidianes, són algunes pinzellades de la temàtica de les seves lletres; sempre emmarcades en el compromís social i en les vivències personals de cadascun que enriqueixen encara més les seves composicions.

Amb tres discos publicats i més de 200 concerts realitzats, NO KONFORME segueixen en la carretera, propera parada: la Sala Apolo de Barcelona.

Facebook: https://es-es.facebook.com/nokonforme.oficial/