Aspencat + Roba Estesa:
Divendres 13 d’octubre – Portes: 20:00h | Inici: 20:45h
Salamandra (Hospitalet de Llobregat)
Preu anticipada 12€ + despeses – Taquilla: 15€
 ENTRADES EXHAURIDES  →

Aspencat + Smoking Souls:
Dissabte 21 d’octubre – 20:00h – Sala Razzmatazz 1 (Barcelona)
Preu anticipada 12€ + despeses – Taquilla: 15€
ENTRADES EXHAURIDES  →

ASPENCAT

aspencatA finals d’any, ASPENCAT s’acomiada dels escenaris per un període indefinit amb 7 concerts molt especials que tindran com a colofó final un gran concert a la sala Razzmatazz. Després d’11 anys en actiu i més de 600 concerts la banda valenciana passarà per CURTCIRCUIT per celebrar una gran festa de comiat que no sabem si serà l’última… Vindran acompanyats de molts amics/as amb els quals han compartit escenari i tenen moltes sorpreses preparades per a que sigui una nit inoblidable.

Facebook: https://es-es.facebook.com/aspencatoficial/


SMOKING SOULS

Smoking-SoulsLa jove banda valenciana presentarà el seu tercer disc titulat “Cendra i Or” en el marc del Curtcircuit 2017. Després dels exitosos “Nòmades” (2015) i el debut “L’espenta” (2013), aquest nou treball els consolida com un grup de referència de la fructífera escena musical valenciana. Un total d’11 noves canonades de rock afegint, en aquest cas, nous ritmes, mètriques i sonoritats influenciades pel pop, la música disco, el latin… SMOKING SOULS és un d’aquells grups que fugen de les etiquetes i sempre busquen la manera d’evolucionar buscant constantment nous horitzons i matisos per no repetir-se i sonar sempre igual.

“Cendra i Or” compta amb les col·laboracions destacades de Gorka Urbizu (Berri Txarrak), Roser Cruells (Els Catarres) i Albert García (Itaca Band) que el converteixen en un disc encara més demolidor i sorprenent.

Contundència i exigència. Melodia i matís. Emoció i èpica. SMOKING SOUL se superen.

Facebookhttps://es-es.facebook.com/smokingsouls/