Barrence Whitfield meets Los Mambo Jambo + The Fuzillis
+ The Big Jamboree & DJ Turista Bang Bang:

Dijous 16 de novembre – 20:15h – La [2] d’Apolo (Barcelona)
Preu anticipada 15€ + despeses – Taquilla: 20€
 COMPRAR ENTRADES  →

BARRENCE WHITFIELD MEETS LOS MAMBO JAMBO

BARRENCE-WITHFIELD-meets-LOS-MAMBO-JAMBOBARRENCE WHITFIELD inicia una nova gira que arrenca en el marc de CURTCIRCUIT 2017 acompanyat de LOS MAMBO JAMBO, una banda dedicada a explorar i esprémer tots els sons instrumentals dels anys 50 i 60 lligats al rock’n’roll i el Rhythm & Blues. La trajectòria musical de Barrence va arrancar a Boston a principis dels ‘80 quan va conèixer a Peter Greenberg, guitarrista dels Lyres i DMZ. Tots dos compartien passió pel Soul, l’R&B i el rock’n’roll i van crear els ja mítics Barrence Whitfield & The Savages. Avui dia Barrence és considerat com un dels últims screamers que queden en el rock’n’roll.

Facebook Barrence Whitfield: https://www.facebook.com/BigBoyWhitfield/
Facebook Los Mambo Jamboi https://www.facebook.com/losmambojambo/


THE FUZILLIS

The-FuzillisLa imparable màquina londinenca de rock’and’roll grind-a-go-go arriba a CURTCIRCUIT després d’haver fet ballar al públic de sales i festivals nacionals i internacionals. Presenten en exclusiva el seu primer LP en el qual barregen en un atòmic còctel rock’and’roll i les melodies més boges de Las Vegas amb un toc de Grady Gaines dels Upsetters, una mostra de The Fabulous Wailers i una bona dosi de Nick Curran; tot això cobert amb les melodies més ballables, salvatges i esbojarrades del Planeta Terra. THE FUZILLIS uns experts de la festa i així ens ho demostraran.

Facebookhttps://www.facebook.com/thefuzillis/


THE BIG JAMBOREE

the-big-jamboreesTHE BIG JAMBOREE és una formació de 8 músics amb una àmplia trajectòria musical i experiència sobre els escenaris. Passen per CURTCIRCUIT 2017 per a presentar-nos el seu darrer treball que ens transporta als anys 40 i 50 amb el millor Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i Rock’n’Roll. El seu repertori compta amb composicions pròpies i versions de grans temes coneguts de l’època d’explosió d’aquests estils musicals. The Big Jamboree (“La gran festa”) ofereixen una dosi de bon humor, espectacle visual i espontaneïtat perquè el públic gaudeixi d’una experiència única.

Facebook: https://www.facebook.com/thebigjamboree/