Animic i Za!, entre els Premis Altaveu 2014

ficha-animic

Una de les raons de ser del cicle Curtcircuit és donar suport a l’escena musical catalana sense distinció de géneres, oferint-los noves oportunitats per tocar en directe i amb bones de condicions de producció i de promoció. D’aquesta manera volem ser partícep del seus procés de desenvolupament i consolidació. Per tant quan alguns dels artistes i grups que programem són premiats per la seva trajectoria i aposta artístiques ens sentim doblement sastisfets. Aquest ha estat el cas dels grups ANIMIC i ZA! que han estat reconegut pels premis Altaveu d’enguany. Ahir dia 4 de setembre es van fer l’entrega dels guardons a  Can Massellera, a Sant Boi de Llobregat.

Els Premis Altaveu, otorgats pel Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat, Altaveu, reconeixen aquelles propostes que d’una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant el darrer any. El grup Animic – que va tocar el passat 6 de març a la sala La [2] presentant a Wind Atlas – han estat guardonats per ser els autors “d’una música plena de bellesa i tensió, cançons trascendentals i amb una gran capacitat d’evocació que apel·len a la llum i a la foscor de l’ànima”. Per la seva banda, el duet Za! – que van participar en el Curtcircuit del 2013 – van ser premiats per “la seva agosarada proposta situada més enllà dels limits dels gèneres musicals ordinaris (…) sense complexos, amb subtils accents irònics i efectes catàrtics. Amb el seu quart disc “Wanananai”, el duet inegrat per Papa duPau i Spazzfrica Ehd ha fet un pas en ferm en la construcció d’una nova música tribal, frenètica i exploradora, per al segle XXI”.

Els altres premiats, escollits per un jurat que inclou professionals del món de la música i periodistes, han estat Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández, l’Orquestra Plateria, La Pegatina, el festival Blues & Ritmes i la lletra de la cançó ‘Nord’, del grup Patch.

Des del Curcircuit ens unim a les felicitacions cap a tots els guanyadors!

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?