Che Sudaka presenta el seu nou disc “Hoy” a la sala Apolo el 26 de novembre

ficha-Che-Sudaka

Els barcelonins La Shinga seran els encarregats d’obrir la que serà una nit rodona per la música mestissa feta a Barcelona

El públic assistent s’emportarà una còpia del disc “Hoy” (Maldito Records, 2014) amb l’entrada

Després d’haver fet ja 90 concerts a 16 països en aquest 2014, els CHE SUDAKA es donaran el plaer d’organitzar una gran festa a Barcelona, la ciutat on tot va començar per ells l’any 2002, per a presentar el seu nou disc, el sisè ja, “Hoy” (Maldito Records, 2014). El quartet ha preparat un concert molt especial per a CURTCIRCUIT que tindrà lloc el proper dimecres 26 de novembre a la sala Apolo, en col·laboració amb les sessions de Canibal Sound System. El grup es farà acompanyar d’amics i convidats sopresa. Durant gairebé dues hores no pararan de tocar la particular mescla de cumbia, ska i punk que ja és marca de la casa. El públic assistent, a més, podrà emportar-se una còpia d’aquest treball amb la seva entrada.

Els barcelonins LA SHINGA, que actualment estan treballant en el seu segon disc mentre segueixen girant per Europa, obriran la nit demostrant que són una de les bandes independents més sòlides de l’escena de la música mestissa feta a Barcelona.

“Hoy”, format per 11 noves cançons, es va publicar en format físic el passart 4 de novembre i en format digital, el 28 d’octubre. El primer single extret és “La ley del miedo”, una “cumbia contestatària que incita a deixar de banda la por a aixecar la veu davant de les injusticies que ens afecten a tots”, diuen els Che Sudaka. “Hoy” és un disc festiu i revindicatiu, desenfadat i intens, fresc però madur que respon a l’essència dels creadors del Cumbia-Ska-Punk. Melodies enganxoses que permten que els missatges que anel·len canvis socials siguin encara més incisius. “La missió del disc és continuar unint, a través de la música i la consciència, a la bona gent, que creiem que és la majoria en aquest món”, asseguren.

Els Che Sudaka estan aquesta tardor presentant el disc en una intensa gira internacional que inclou tant concerts per Europa com actuacions al març a Austràlia i Nova Zelanda.

VIDEO: “La ley del miedo” (2014)

Web: www.chesudaka.com

Formació: Leo (veu i guitarra espanyola), Kachafaz (veu), Cheko (acordió, teclat i cors), Jota (guitarra i cors).

Ja pots comprar la teva entrada AQUÍ!

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?