Kiko Veneno & Refree, la química de la connexió Sevilla-Barcelona

Refree_Kiko2web

 

El músic sevillà i el barceloní tornen a unir forces en una minigira de proximitat de quatre concerts a Barcelona (5 de novembre, sala La [2] Apolo), Tarragona (6 de novembre, Sala Zero), Lleida (7 de novembre, Cafè del Teatre) i Mataró (8 de novembre, El Clap).

Ambdós revisaran el disc què van treballar plegats “Sensación térmica” (2013) així com cançons clàssiques del repertori de Veneno i temes dels anys 70 que rememoren la fusió entre el rock i el flamenc

Kiko Veneno i Raül Fernández Refree uneixen forces de nou i ho fan en exclusiva per al cicle Curtcircuit’14, organitzat per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC). La química entre els dos es tornar a repetir en una minigira catalana que tindrà el tret de sortida el proper 5 de novembre a Barcelona. Ambdós reinterpretaran íntegrament el disc “Sensación térmica” (2013), el treball en què van treballar plegats per primera vegada i en el qual Refree va exercir de productor i arranjador portant a un terreny més rocker i psicodèlic el particular món de Veneno.

En aquests quatre concerts de proximitat el sevillà d’origen català i el barceloní també tocaran clàssics de Veneno així com recuperaran peces que rememoren la connexió musical que hi va haver durant els anys 70 entre Sevilla i Barcelona. I també tenen preparada alguna sorpresa que encara no ens han explicat. D’alguna manera serà una bona ocasió per descobrir la part més psicodèlia i inèdita de l’autor de “Volando voy” però de la mateixa manera servirà per revisar la fusió entre el rock i el flamenc amb mentalitat contemporània. Acompanyaran als dos músics la banda habitual de Refree, que tot just ha posat punt i final a la gira de “Nova Creu Alta”, el darrer disc el barceloní: Nico Roig (Guitarra), Miquel Sospedra (Baix), Xavier Lloses (Teclats) i Oriol Roca (Bateria). Kiko Veneno i Refree lideraran la part vocal i guitarrística.

Les dates d’aquesta gira són:

5 novembre – KIKO VENENO & REFREE @ La [2] Apolo (Barcelona) / 21:00h
6 novembre – KIKO VENENO & REFREE @ Sala Zero (Tarragona) / 21:00h
7 novembre – KIKO VENENO & REFREE @ Cafè del Teatre (Lleida) / 22:30h
8 novembre – KIKO VENENO & REFREE @ El Clap (Mataró) / 22:30h

Per a quests concerts, s’han posat a la venda entrades a preus especials (els 50 primers tiquets tindran un preu de 10€)

La [2] de Apolo (Barcelona): http://www.codetickets.com/curt-circuit/ca/preu-especial/68/

Sala Zero (Tarragona): http://www.codetickets.com/curt-circuit/ca/preu-especial/71/

Café del Teatre (Lleida): http://www.codetickets.com/curt-circuit/ca/preu-especial/69/

El Clap (Mataró): http://www.codetickets.com/curt-circuit/ca/preu-especial/70

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?