Sidonie, Delafé y las Flores Azules, James Hunter, Marinah i Chicuelo, i Manos de Topo, entre les primeres confirmacions del Curtcircuit’15

cc15
El cicle de concerts organitzat per l’ASACC començarà el proper 20 de febrer amb el concert inaugural de Sidonie + Mi Capitán a la sala Bikini de Barcelona.

L’edició del 2014 es tanca amb 40 concerts programats a 31 sales de tota Catalunya i amb una assitència de més d’11.000 espectadors

De mica en mica, el festival itinerant de concerts Curtcircuit va donant forma a l’edició del 2015, la tercera ja, després d’haver programat 40 concerts al llarg del 2014. Els objectius continuen intactes: recolzar a l’escena catalana i als grups emergents, fer propostes singulars i apropar al públic grans grups amb l’experiència única i propera que ofereixen de les sales. Tanmateix, l’esperit del Curtcircuit és donar visibilitat a les sales i els clubs com a espais de creació i exposició de la música.

Ja us podem fer un breu avançament d’alguns dels artistes confirmats:

20 de febrer – CONCERT INAUGURAL: SIDONIE + MI CAPITÁN @ Bikini (Barcelona)
27 de febrer – HIDROGENESSE. Presentació disc “Roma” @ La [2] (Barcelona)
19 de març – DELAFÉ Y LAS FLORES AZULES CON LAS TROMPETAS DE LA MUERTE. Fi de la gira de sales + CARLOS CROS @ Apolo (Barcelona) ENTRADES ANTICIPADES JA A LA VENDA / OPCIÓ ENTRADA ANTICIPADA VIP

A banda, el cicle col·labora amb la sala Marula de Barcelona en el concert del músic anglès de rhythm’n’blues JAMES HUNTER el proper 8 de febrer, en el qual presentará el seu darrer disc “Minute by minute” acompanyat de la seva banda The James Hunter Six.

El Curtcircuit’15 acollirà també la presentació de nous treballs discogràfics, com els de RAFA PONS, que protagonitzarà una minigira durant el mes d’abril i maig per sales de Lleida, Tarragona i Girona. Altres artistes que formaran part del CC’15 són:

MARINAH I CHICUELO, MANOS DE TOPO + NICO ROIG, THE TOASTERS, ILLA CAROLINA + 4 HIVERNS i molts més!

BALANÇ 2014
Des del passat febrer i fins aquest mes de desembre, pel Curtcircuit’14 han passat més d’11.000 espectadors al llarg d’una quarantena de concerts programats a 31 sales diferents de 14 ciutats catalanes. Hi han participat fins a 46 grups de tots els estils musicals i s’ha aconseguit penjat el cartell de sold out en 19 ocasions. Des de Curtcircuit creiem que hem assolit l’objectiu d’oferir una bona mostra de la varietat de l’escena musical catalana, comptant amb la complicitat d’alguns convidats d’excepció com el nord-americà Josh Rouse o els madrilenys León Benavente, apostant per una forquilla de preus populars.

Els objectius i motivacions del Curtcircuit van ser positivament valorats pel jurat dels Premis Ciutat de Barcelona, que va guardonar el cicle amb el Premi Ciutat de Barcelona de Música 2013.

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?