SIDONIE + MI CAPITÁN donen el tret de sortida al Curtcircuit’15 el proper 20 de febrer

sidonie

Els barcelonins Sidonie portaran en directe les cançons del seu darrer treball “Sierra y Canadá”.

Mi Capitán presentarán el seu treball de debut “Drenad el Sena”, que es publica el 3 de febrer.

El proper 20 de febrer a la sala Bikini de Barcelona, la tercer edició del cicle Curtcircuit pujarà el teló amb un concert inaugural dels que creiem que faran història. El trio barceloní Sidonie seran els encarregats de “presentar” a Mi Capitán, un dels grups que té tots els números per ser una de les revelación d’enguany.

Aquest concert doble serà el primer d’un cartell que preveu arribar als 40 concerts programats en sales de concerts de tota Catalunya (ja podeu consultar els primers concerts confirmats!).

El pop d’autor de Sidonie i el rock sense fisures de Mi Capitán, combinació perfecta per aquesta primera cita del CC’15.

SIDONIE
“Sierra y Canadà” (2014), el vuité disc de trio barceloní SIDONIE, és un treball complet, complexe, amb moltes lectures i pel que qual han utilitzat noves formes de composició. Com van declarar en una entrevista, “parla de robots, mobles d’Ikea, del futur de la masturbació, de la pel·lícula Blade Runner, del lleig dels Wham i presenta a Sierra i Canadá, dos personatges que protagonitzen una història d’amor asincrònic”.

Amb un vell teclat que van trobar en un antiquari, Marc Ros (veu i guitarra), Jesús Senra (baix i coros) i Axel Pi (bateria) han composat les cançons del seu nou disc deixant aquesta vegada la guitarra de banda. Però tot i que el canvi de colors musicals, “Sierra y Canadá” és un disc intens i farcit de bones melodies que conté l’essència Sidonie. Així ho demostraran en el concert que servirà per conèixer el seu nou repertori i també per inaugurar l’edició 2015 del cicle Curtcircuit.

mi-capitan

MI CAPITÁN
Aquesta nova formació serà sense dubte una de les revelacions d’aquest any 2015. Es defineixen com simplement una banda de pop rock. Això sí amb un cert pedigrí i pes, ja que Gonçal Planas, líder, veu i ànima del projecte, s’ha rodejat de músics amb un llarg recorregut com a membre de formacions del circuit del rock indie de Barcelona com Love of Lesbian, Egon Soda o Standstill. Músics com: Ricky Falkner (bateria), Ferran Pontón (baix), Julián Saladrigas (guitarra), Ricky Lavado (percussions), Dani Ferrer (teclats) i Víctor Valiente (guitarra).

Amb Mi Capitán, Planas usa la figura d’aquest mariner en cap per desgranar novament el tòpics del rock’n’roll i parlar del que sembla que, quan ja t’acostes als 40, ja no toca parlar -vicis, sexe, diversió- però que forma part de l’essència d’aquest gènere musical. En el concert inaugural del CC’15 presentaran el seu disc “Drenad el Sena”, que es publica oficialment avui 3 de febrer.

JA POTS COMPRAR L’ENTRADA PER AQUEST CONCERT!

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?