Txarango tanquen el Curtcircuit’14 amb un nou “sold out”

ficha-txarango
La sala Sidecar acull aquest dimecres 17 de desembre a les 21:30h la darrera cita del cicle itinerant

L’edició del 2014 es tanca amb 40 concerts programats amb la participació de 42 grups diferents a 31 sales de tota Catalunya

El proper 17 de desembre a la sala Sidecar de Barcelona el cicle itinerant de concerts Curtcircuit, organitzat per l’ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya) posa punt i final a una intensa segonda edició. El grup de folk mestís Txarango serà l’encarregat de tancar aquest el Curtcircuit 2014 amb una actuació de petit format per a poc més de 200 afortunats i amb novament totes les entrades esgotades (ja van exhaurir l’aforament dins del cicle el passat 30 de maig a la sala Salamandra, de L’Hospitalet de Llobregat, i el 4 d’octubre a El Moscou, de Torelló).

BALANÇ 2014
Des del passat febrer i fins aquest mes de desembre, pel Curtcircuit’14 han passat més d’11.000 espectadors al llarg d’una quarantena de concerts programats a 31 sales diferents de 14 ciutats catalanes. Hi han participat fins a 42 grups de tots els estils musicals i s’ha aconseguit penjat el cartell de sold out en 14 ocasions. Des de Curtcircuit creiem que hem assolit l’objectiu d’oferir una bona mostra de la varietat de l’escena musical catalana, comptant amb la complicitat d’alguns convidats d’excepció com el nord-americà Josh Rouse o els madrilenys León Benavente, apostant per una forquilla de preus populars.

De la mateixa manera, s’han anat buscant diferents fórmules artístiques programant en la seva majoria concerts dobles per tal de donar visibiltat a grups emergents, reforçar als que ja tenen una llarga trajectòria i també potenciar aquesta varietat amb concerts de gènere que han transitat des del soul al rock independent, passant pel flamenc, el folk o el hip hop. També s’ha treballat per aconseguir acords de col·laboració amb altres certamens, com el festival com Cruïlla Barcelona.

Aquesta extensa programació també ha tingut com a objectiu dinamitzar i millor la percepció pública de la cinquantena de sales de concerts catalanes associades a l’ASACC, que són una part molt importat del teixit cultural català. Actualment l’ASACC suposa gairebé el 90% del circuit professional d’equipaments privats i representa almenys al 70% del total de sales tant professionals com amateurs censades actualment (dades de 2014).

Els objectius i motivacions del Curtcircuit van ser positivament valorats pel jurat dels Premis Ciutat de Barcelona, que va guardonar el cicle amb el Premi Ciutat de Barcelona de Música 2013.

L’organització ja treballa en l’edició del 2015, per la qual ja hi ha alguns concerts confirmats. Ben aviat us en farem cinc cèntims!

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?