BIZNAGA
+LOS YOLOS + ENEMIC INTERIOR

DV. 22 DE DESEMBRE, 19:45H
(PORTES 19:00H)
RAZZMATAZZ 2 (BARCELONA)

BIZNAGA

Sent part d'una generació de músics formats al voltant del punk, Biznaga s'han proclamat com un dels més ferms candidats a traspassar les fronteres sempre difícils entre aquest gènere i el gran públic. D'una manera molt personal han aconseguit perfeccionar, a base de melodia, discurs i actitud, una sort de cançó protesta contemporània. Els seus quatre treballs publicats: ‘Centro Dramático Nacional’, ‘Sentido del Espectáculo’, ‘Gran Pantalla’ i ‘Bremen No Existe’, són bona prova de com desenvolupar una trajectòria a base de grans cançons, sense concessions en el fet retòric, ni renúncies en la melodia. Els tindrem en directe a Curtcircuit abans d’acomiadar l'any, el 22 de desembre a la sala Razzmatazz 2 al costat de Los Yolos i Enemic Interior, brutal!

Anticipades 18€ + despeses / Taquilla 22€
Early bird: 16€

LOS YOLOS

Los Yolos són al mateix temps l'electró lliure del pop espanyol i el seu grup punk més inesperat. Les seves cançons ens traslladen a un món sensual i descarnat, lliure de lligams morals, però ple d'un humor salvatge i vitalista. Recullen l'herència d'allò més selecte de la nova onada i ho passen per una batedora de deliri i passió. En les seves cançons no hi ha rastre de cinisme ni de distància irònica, tot és natural, instintiu, com la vida mateixa. Si ‘Rock Ciudad’ (2021) ens donava la benvinguda al seu personalíssim univers amb un so fosc, actualitzant l'herència dels anys 80, ‘Nos siguen por delante’ (2023) testimonia un moment expansiu, d'ambició creativa i confirmació del seu talent. En directe a Curtcircuit el 22 de desembre per obrir el concert de Biznaga i acompanyats també d’Enemic Interior.

ENEMIC INTERIOR

Després de la seva demo de principis del ‘22 aquesta banda catalana torna amb 6 nous temes en un 7” en la mateixa línia del seu debut: cançons contundents amb lletres ombrívoles i introspectives cantades en català, plenes de melodies agredolces. Punk ombrívol amb una sensibilitat exquisida que es barreja amb el Post-Punk sense caure en cap fórmula, mostrant excel·lents habilitats compositives per a poder combinar diferents elements i influències creant una cosa realment única i molt personal. És enganxós, és ràbia, és lúgubre, és melòdic, és cru, és desesperat. És el seu ENEMIC INTERIOR.