Carregant Esdeveniments

Pinpilinpussies + Los Chivatos de Ana Frank + Miguel Trias de Bes

Octubre 31 @ 21:30 - 23:00 Meteoro 6€ - 10€

<<< 12€ AMB CD / 15€ AMB LP >>>

PINPILINPUSSIES

Raquel i Ane, o el que és el mateix, Pinpilinpussies, presenten a Curtcircuit el seu primer LP titulat ‘Fuerza 3’, que bé podria tractar-se de l’indicador d’un reactor nuclear o de la magnitud d’un sisme. Encara que el duo basc-català establert a Barcelona té l’energia d’un terratrèmol sobre l’escenari, ‘Fuerza 3’ fa referència a una cosa tan senzilla com el número de fixació de la gomina que utilitzen per als concerts. Res més, sense embolics ni condescendències. Un total de nou cançons que continuen mantenint la puresa d’unes lletres basades en vivències i emocions pròpies que prenen com a referència diferents gèneres que van des del pop fins al punk, des de la balada fins al pogo. Estructures canviants, una mica de noise i foscor però sense deixar de costat sons més pop. «Rotllo Lo-Fi. Una mica de Sleater-Kinney, una mica de Bikini Kill, però més chill. Afegeix-li una mica de Courtney Barnett. Garage-pop amb actitud post-punk. Cançons per a fer pogos amb alguna balada.»

LOS CHIVATOS DE ANA FRANK

Los Chivatos de Ana Frank (L.C.D.A.F.) és un grup que s’autodenomina de Ñunk nascut el febrer de 2015 a Bilbao. En els seus 5 anys de trajectòria han participat en nombrosos festivals de l’escena underground de Bilbao i han compartit escenari amb bandes nacionals i internacionals com: Whywhyka, Article 15, Haram o Dead Bronco. El seu imponent directe i el seu estil transgressor no passa desapercebut, vine a descobrir el seu àlbum debut ‘Stay Ñunk’, el 31 d’octubre a la sala Meteoro abans del concert de Pinpilinpussies.

MIGUEL TRIAS DE BES

Un dia agafes una guitarra perquè no tens res més a fer, et poses a escriure cançons perquè els tutorials de YouTube et cansen i vols fer alguna cosa pròpia, agafes a referències com Bob Dylan, Nacho Vegas, Neutral Milk Hotel i Daniel Johnston perquè t’agraden les seves cançons, graves un àlbum a l’habitació d’un col·lega, l’anomenes ‘Música Gratis’ i el puges a Spotify, al cap d’uns mesos graves un altre que es diu ‘El Peor Cantante Vivo’ i penses que amb dos àlbums com que ja toca començar a tocar en directe (no?). Doncs, dit i fet, el 31 d’octubre Miguel Trias de Bes obrirà el concert de Pinpilinpussies a la sala Meteoro amb un acústic molt especial.

Mostra els detalls

Data:
Octubre 31
Hora:
21:30 - 23:00
Cost:
6€ - 10€

Recinte

Meteoro
Passeig de Montjuïc, 72
Barcelona,
+ Mapa de Google
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?