ELS CATARRES
+FERRAN ORRIOLS

DC. 22 / DJ. 23 / DV. 24 / DS.25 DE NOVEMBRE
CONCERT 20:30H (PORTES 19:30H)
SALA APOLO (BARCELONA)

ELS CATARRES

Els Catarres estan de celebració! 10 anys de trajectòria i han preparat un final de gira molt especial dins de Curtcircuit amb 4 dates consecutives al novembre a la Sala Apolo ambientades cadascuna d’elles en els quatre últims àlbums publicats d’Els Catarres: 

Dimecres 22/11:
'POSTALS'

ENTRADES EXHAURIDES
Dijous 23/11:
'BIG BANG'

ENTRADES EXHAURIDES
Divendres 24/11:
'TOTS ELS MEUS PRINCIPIS'

ENTRADES EXHAURIDES
Dissabte 25/11:
'DIAMANTS'

ENTRADES EXHAURIDES
Cadascun dels concerts comptarà amb una introducció musical i visual que evocarà al moment i context de cadascun dels discs i, per descomptat, no hi faltaran les cançons més emblemàtiques de tota la discografia del grup. T’ho perdràs!?

FERRAN ORRIOLS

Després d'una dècada d'èxits amb el grup Nyandú el trio de La Torre d'Oristà va anunciar una aturada indefinida, moment en el qual Ferran Orriols va decidir donar sortida a una necessitat que venia creixent al seu interior des de feia temps. Obrirà els quatre concerts d’Els Catarres a la Sala Apolo, amb la seva col·lecció de cançons despullades de tot artifici tècnic i líric, deixant tot el protagonisme a la seva veu i a tots els instruments que utilitza. L'esperit DIY i el so lo-fi d'aquestes cançons el situen en l’escena Folk contemporània.