ROCÍO SAIZ
+ COLET + BUENATARDE

DS. 13 D'ABRIL, 20:30H
(PORTES 20:00H)
RAZZMATAZZ 3 (BARCELONA)

ROCÍO SAIZ

Rocío Saiz presenta en directe a Barcelona ‘Autoboicot y Descanso’, el seu últim treball d'estudi, en un show únic (ho diem de debò, no tornarà a succeir) on una sèrie de col·laboradors sorpresa l'acompanyaran a l'escenari per a fer d'aquest espectacle una cosa irrepetible, i inoblidable. Apunteu bé la data en les vostres agendes! 13 d'abril a la sala Razzmatazz 3, dins de Curtcircuit. Rocío Saiz, cantant, DJ, actriu i comunicadora, fa anys que defensa un discurs a favor de la diversitat que l'han fet convertir-se en un dels referents LGTBIQ+ amb més caràcter i força del país. El seu nou treball és una peça atemporal i fresca que té tot el que el pop necessita: reivindicació, catarsi, crítica, reflexió i molta, molta diversió. Imperdible!

Anticipades 12€ + despeses / Taquilla 15€

COLET

COLET va llançar l'any passat el seu primer àlbum d'estudi ‘La Tapada’, un treball de vuit cançons que ens embarca en un viatge per la ironia i l'humor a ritme de bases electròniques i sons dels 80. Aquest Sant Valentí ha llançat un nou single ‘FVCK FRIEND’, amb videoclip de Fran Granada i entre març i abril sortirà ‘HOPE’, el tema que va presentar enguany pel Benidorm Fest. Les seves cançons estan embolcallades per una narrativa teatral que l'artista defineix com a tragicomèdia retrofuturista i en els seus concerts ens convida a cantar, riure i cridar sense complexos, en una autèntica oda pop a la llibertat. Obrirà el concert de Rocío Saiz dins de Curtcircuit el 13 d'abril a Razzmatazz 3.

BUENATARDE

Buenatarde és el projecte del productor i músic malagueny Mané López. Després d'explorar el bedroom pop en el seu autoeditat ‘La Bajona Cuqui’ i el maximalisme barroc-sentimental amb ‘La Extrema Belleza’, decideix fer un nou gir de timó per a barrejar el synthpop més èpic, el italodisco més ballable i referències a les seves arrels en el que serà el seu pròxim treball, ‘La Santa Paciencia’. Obrirà el concert de Rocío Saiz a Razzmatazz 3 dins de Curtcircuit amb el seu gust per la bona cançó pop arrelada en lletres autobiogràfiques de tall sentimental.