THE SONICS
+LOS TORONTOS + SINCIDERS

DG. 12 DE NOVEMBRE, 19:00H
(PORTES 18:30H)
RAZZMATAZZ 2 (BARCELONA)

THE SONICS

The Sonics van ser els primers i encara són la millor banda de punk de tots els temps! Formats l’any 1960 van precedir a tots 4 anys amb un rock ‘n’ roll de tres concordes i lletres sobre dones malvades o drogues, un explosiu so i actitud amb guitarres fuzz, crits salvatges i ritmes contundents. Cançons com “The Witch”, “Psycho” i “Strychnine” s'han convertit en pedra angular de moltes noves bandes de garage-punk d’avui dia. Aquestes han estat versionades per artistes com de The Cramps, The Flaming Lips, Mudhoney o The Fall. La formació actual d'aquesta gira consisteix en Rob Lind, Dusty Watson i Evan Foster, a més dels nous membres Joe Doria i Tom Jorgenson. Els tindrem en directe a la sala Razzmatazz 2 el 12 de novembre dins de Curtcircuit. Imperdible!

Anticipades 25€ + despeses / Taquilla 30€
Early bird: 20€

LOS TORONTOS

Los Torontos són una sort de supergrup de rock and roll influenciats per la música dels ‘50s i ‘60s. El seu estil musical cavalca entre el frat rock, el garage i el rhythm and blues. Format per Agustí Burriel (Velvet Candles) a la veu i guitarra rítmica, Spencer Evoy (MFC Chicken) a la veu i al saxo, El Llega (Legacaster) a la guitarra solista, Javier R. Cortés (Los Locos del Oeste) al baix elèctric i Berto Martínez (The Kabooms) a la bateria. El seu so beu dels Kingsmen, The Sonics, Sam The Sham, Chuck Berry o Johnny Guitar Watson. En poc més de tres anys han recorregut festivals de tota Europa i han acompanyat a músics internacionals de la talla de Barrence Whitfield o Deke Dickerson. Estaran com a teloners de The Sonics el 12 de novembre en Razzmatazz 2 dins de Curtcircuit.

SINCIDERS

Sinciders, la banda de punk-rock enèrgic formada a Barcelona l’any 2015 han publicat el seu últim treball d’estudi, ‘SUPERMEGAFUCK E.P.’, autoproduït per la formació definitiva: Sardi (veu), Alex (guitarra), Fer (bateria), Heitor (baix) i Gastón (guitarra). Aquest disc segueix la línia que el seu antecessor quant a estil, punk rock deutor de Crypt noventero (New Bomb Turks, Nine Pound Hammer, Lazy Cowgirls...), amb rampells de high-energy i proto-punk de Detroit, però ara amb un so més cru i directe gràcies a l’autoproducció. La temàtica aprofundeix en les seves experiències i embolics mentals personals. Obriran el concert de The Sonics del 12 de novembre en Razzmatazz 2.