THE VOODOO CLUB PRESENTA:

EGOSEX + NAKANY KANTÉ

+ VOODOO SOUND SYSTEM

DJ. 16 DE MAIG, 20:00H
(PORTES: 19:30H)
LA (2) D'APOLO (BARCELONA)

EGOSEX

Formada l’any 2016, la paraula Egosex es refereix al coneixement seductor del nostre sentit més primitiu d'un mateix, l'art d'estar en contacte amb l'animal diví, el subconscient diví. Amb el vocalista Wekaforé, la banda barcelonina classifica la seva música com a Trance Jungle Blues, un encreuament entre afrobeats, electrònica i pop. Barrejant sons primitius i arranjaments futuristes per a explorar temes d'espiritualitat, amors moderns i política. Prepareu-vos per a la gran vetllada dins de Curtcircuit el 16 de maig en La 2 d'Apolo amb The Voodoo Club presenta: Egosex + Nakany Kanté + The Voodoo Club DJs, irrepetible!

Anticipades 12€ + despeses / Taquilla 15€

NAKANY KANTÉ

Nakany Kanté presenta nou treball ‘Ne La Kouda’, produït i gravat a Bamako pel jove corista Saiba Diabate, de l’escena afropop mandengue que arrasa a Conakry, Bamako o Abidjan. Per a l'ocasió s'acompanyarà del senegalès, Omar Ngom a la percussió, i de l'ivorià Brahima Diabate al balafón i Nakany a la veu principal i el ball, en un show dinàmic i interactiu amb el públic, amb música i ball de l'Àfrica Occidental més actual. Serà una nit molt especial al costat de Egosex i Voodoo Sound System. El 16 de maig en La 2 d'Apolo dins de Curtcircuit, t’animes?

VOODOO SOUND SYSTEM

The Voodoo Club s'ha convertit en l'espai de referència de la música africana més actual, des de la sala Upload de Barcelona, però també viatjant a Madrid i Europa regularment, portant a Barcelona el millor de l'escena africana i la seva diàspora. La seva hiperactivitat els dona per a ser segell discogràfic, agència d'artistes, producció audiovisual... un oasi en la creació i el negoci si parlem de música africana.